*** Welkom op de website van Barracudateam *** | *** Letop:*** Tijdens de vakantieperiode kan onze proggrammering afwijken van de huidige programmering wij proberen dit zo goed mogelijk op te vullen waar nodig en hopen dan ook op u begrip! ***

Licentie

Misschien werk jij wel in een bedrijf, of in een winkel en krijg jij zoals gebruikelijk iedere maand jouw salarisstrookje. Artiesten ontvangen hun inkomsten door bijvoorbeeld optredens maar ook door middel van licenties die radio’s, winkels, bureau’s etc. afnemen. Door het hebben van licenties krijgt een zanger(es) een vergoeding voor de gemaakte muziek.

Wij als radiostation zenden natuurlijk muziek uit, dus zijn wij ook verplicht om licenties af te nemen. Als je dit niet doet ben je een illegaal radiostation. Indien je dus geen licenties hebt kan je boetes verwachten die wel kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Wij kunnen het je vertellen. Das niet fijn!!

Voor bijkomende vragen over muziekrechten en de plicht tot het betalen van bovenstaande licenties verwijzen we je graag door naar de websites van desbetreffende organisaties.

Onze Licentie’s ;
Het licentienummer: SW22n.0002765 Buma
Het licentienummer: SW22n.0002765 Sena

error: Barracudateam.nl